My name: Nurun Najmee Hasenan
My Fotopage: http://nurjemyhans.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Hirda Ibrahim
Latest entry:Hong Kong - Day 1
time : 3am - 12 midnite venue: lcct + HKIA + Disney's Hollywood Hotel + the peak + madame tussauds + arena of stars actually this trip/vacation also can be called as "rombongan anak2, menantu2 & cucu2 ibrahim" cuma cik brahim & cik ani je yg x de. my parents x mo pi. this trip actually is a dream come true for me; one disney's die heart fan. & hardy; buzz lightyear's die heart fan. actually it's a post bday present for hardy & our pre-anniversary present. kiranya 2 in 1 le kan? save budget. ;) View this Fotopage entry
shower curtain.
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
farah farha fauzana
Latest entry:ENTRY KHAS..SILA LIHAT ENTRY BARU DI BWH ENTRY NI KEY..TQ!
Biz suka suki & main2ku....utk makluman, ni bkn MLM (Multi Level Marketing) ye ; http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite(B'White) keluaran sykt InHealth Beauty (M) Sdn Bhd & http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara(Jamu Mak Dara (Serbuk@Kapsul)) keluaran syarikat Jamu Mak Dara Sdn Bhd. http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite() http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara() http://keanggunanwanita.blogspot.com/sea... View this Fotopage entry
WinX WinX
Latest entry:I Love Petrosains
View this Fotopage entry
Suhana Hasanif
Latest entry:Hepi Besday Hanim
@ puncak perdana View this Fotopage entry
Nur Syazwani Batrisyia Nazran Sherwani
Latest entry:salam 1Malaysia
waw....bestnya hidup mummy skang.... rasanya anak-anak, suami dan Allah s.w.t telah melengkapkan segala limpahan kasih sayang serta belaian yang paling sempurna di Dunianya ini.... Syukur... Alhamdullillah.... nie mummy nak share lagi picture2 anak2 mummy yg lorat2 nie..... (harap2 surver tak mendap la pg nie :)) View this Fotopage entry
mummy, cinta n auntie Gai
Mama Hakimi
Latest entry:my childrens
View this Fotopage entry
ita Razif
Latest entry:HAPPY 33RD BESDAY PAPA
Assalamualaikum..tak tau la ada org singgah fp aku ni lg ke tak..hahaha..tiba2 terasa nak update something kt sini.. firstly..nak ucapkan trima kasih pada sapa2 yg masih x jemu tinggalkan jejakkt fp aku nie..TQVM..terharu sgt sbb masih ada yg sudi singgah.. terutamanya pada my lovely besen & kak madihaa..sori sgt2 sbb dah lama x melawat fp korang.. lama btoi rasanya tak bercerita kat sini..rasanya dah hampir setahun.. lupa daratan btul..hahaha..biaq la ada org tgk ka..x dak ka..aku tetap nak... View this Fotopage entry
iffah alya aqil aqmar
Latest entry:little brother my triplet - syed aliff rayyan
View this Fotopage entry
zura robiai
Latest entry:Beralih arah
Semenjak dua menjak ni menyampah benar mama pada fp ni ha.. tak mau download gambar...sakit hati mama la... untuk itu...kepada kawan2 ku sekalian yang baik hati serta comey2 belaka... mama dah bukak blog pasal kami sekeluarga... silalah layari blog kami yang tak seberapa.. http://juita77.blogspot.com/ View this Fotopage entry
wawanisolehah
Latest entry:Apdet jugak...entry rojak
Geng-geng fp semua, akak mintak maaf bebanyak sebab merugikan masa korang-korang yang dtg jenguk tapi dok tengok entry basi..mcm la ramai sgt yg jenguk fp akak ni :lol_crash: perahsan lebih LOL . Untuk tidak melengahkan masa akak pamerkan gambar2 yag sekian lama terperuk dalam enpon NOrKIAh.Terima kasih kepada cik NOrKIAh. :flowers: Nota kakitangan : kamera rosak LAGI, LAGI & LAGI, pasal tu pakai khidmat hp cabuk jer Gambar terbaru tiga dara pingitan ku................Wawa, makin jelita,,melampau b... View this Fotopage entry
Ummi Babah Nurin dan Aqil
Latest entry:KAKAK & ADIK
kejap ada kejap takde uah kami ni... tak tau nak cakap kenapa le malas sangat nak update fp ni... org lain update hari2.. tapi aku ni sebulan sekali pun belum tentu... semalam baby aqil dah genap 7 bulan... semakin ceria di samping kakaknya.. kakak pun dah pandai nak bergurau ngan adik.. tak nak cite panjang lah.. layan je wajah2 kesayangan kami ni okey View this Fotopage entry
yemm yantzyeem
Latest entry:holiday@pangkor
http://narizan.blogspot.com((myblog))/http://lookmyeyes.wordpress.com((lookmyeyes)/ just a little updet sebelum entry nie x terupdet...act kalo nak full version story about tis holiday leh la jenguk kat blog...kat sana memang dah citer berpart-part pasal tis holiday story..cume kat sini just tepek2 gambo jek yg mana x ditempek dlm blog... Awal bulan june aitu family trip tmpt keja hubby...kitorang stay kat pangkor island beach resort 3D2N...best n syiok sgt!!!semua ditanggung halal & free oleh... View this Fotopage entry
@pangkor island resort
mrs hafiz
View this Fotopage latest entry
FATIN AIRINEE
Latest entry:Bandung & Jakarta
Bandung & Jakarta trip Who: Me, Jo & Dania, Jie & OI, Erma & An, Esah When: 5 - 10 March 09 Fly with: AirAsia & MAS Lodging: Royal Dago Hotel (Bandung) & Grand Tropic Suite (Jakarta) Verdict: Awesome holiday!!! Damage: Considered it as forgive and forget LOL View this Fotopage entry
farewell all..we have to this again!!!
Danish n Dania
Latest entry:Bersama Gee & Anak2
Weekend yg lepas kami semua balik ke kampung Johor.. bertolak hari jumaat selepas abah balik keje.. lebih kurang dlm pukul 11 mlm kami tiba di Pontian :-) tujuan kami balik kg kali ni sebab embahcik akan menjalani pembedahan untuk membuang hempedu pd hari sabtu pagi.. Alhamdulillah, segalanya berjalan dgn lancar :-> embahcik dh pun discharge pd hari isninnya.. kebetulan kami berada di JB sepanjang hari sabtu tu, mama ajak abah pergi ke rumah Gee (Anis & Aina).. semua ada kecuali papa anis dan aina (ada k... View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
Rezani redza
Latest entry:He is 2 years old!!!!
Alhamdulillah anak mama dah 2 thn.. makin lasak n x tau duk diam.. ade je ke dia nak wat.. mama memang x larat nak kawal dah... harap babah, atok n wawan jg haziq :-> .. x lama lg mama cuti pnjg... hopefully semua selamat... tngokla dia skrg...makin tinggi n besar cam babah... dulu 4 btg gigi skrg dah pnuh atas bwh.. :-D View this Fotopage entry
Sofu Hashim
Latest entry:Bertukar Angin
Salam.. Wat masa skrg...sya x akan update FP ni....sebab dh ada FB & blog.. Jadi kpd yg sudi baca story sya leh ke http://ummi2m2s.blogspot.com(Blog) kt FB search nama penuh sya laa..huhuhu...Sofuriah Mohamad Hashim.. :-D View this Fotopage entry
Nana posingg
SyahrulKhair NurulShafrina
Latest entry:Salam Aidilfitri 2008
click http://syah-nur.blogspot.com/(HERE) read our story during raya.. :-D SELAMAT HARI RAYA... mandi-manda di hari raya... View this Fotopage entry
Mama Farhan and Emily
Latest entry:**~~Our Pride & Joy~~**
http://lilypie.com() http://lilypie.com() http://daisypath.com() View this Fotopage entry
raisyam abrahman
Latest entry:Pre-Aidilfitri
Time to prepare LOL View this Fotopage entry
Fish for sale
emilia zuhri
Ummar Darwisy now 1 year 3 mth boleh berjalan masa 1 thn 1 minggu ada gigi 2 batang di bawah masa usia 9 bulan now dah ade 6 batang 3 diatas + 1 dibawah..ehehe :-D tp masihh takmo ckp...dok ckp bahasa german dia tu alaa... and masih on breastfeed View this Fotopage entry
mommy sofea
Latest entry:sofea @ KLCC Park - 27/7/08
actually plan nak gi tefal warehouse sale..sekali bila dah siap2 tu nak tgk address tempat tu..sekali abis pkl 3pm...tak sempat la...tapi sbb dah siapkan so daddy decided nak bwk sofea n mommy gi klcc...saje la bwk sofea main2...smp je klcc terus gi toys r us baru...sekali depan tu ada Barney, BJ n Baby Bop...seronok la sofea main..smp dua kali naik...masa dah abiss tu siap nangis x mo turun..tapi disebabkan dah ada budak lain tunggu, turun kan la jugak...bila dah tak panas tu bwk sofea gi jln2 kat taman...... View this Fotopage entry
Haziq Fayyadh Faheem
Latest entry:Pindah..Jom Pindah...
Kami Telah berpindah ke http://haziq-fayyadh-faheem.blogspot.com KENAPA???? Kerana Kami Tak nak sokong Israel.... View this Fotopage entry
Nazirah Hussin
Latest entry:Imels's bash had been cancelled !
Di sini gee ingin maklumkan bash imels which is suppose on 10 mei had been cancelled n postponed to another day due to Atuk imels tak berapa sihat sejak dua hari yang lepas... :blackeye: so kami anak beranak ingin memohon ampun dan maaf pada mommies semua sebab bg short time notice.. :-( .yerla kan mana tau kot2 mayb sebelom ni mommies semua dah ada plan .. $-) pastu bila gee invite ke bash imels terpaksa batalkan ur plan kan semata2 nak join bash imels ni kan .. $-) soory sangat2.. apapun gee amat te... View this Fotopage entry
mama saya
Latest entry:lama tak update
wah...rumah ni dah penuh dengan sawang....tak berupdate langsung...huhuhuh...belum sempat nak edit gambar... nanti2 mama update gambar masa raya ye...tungguu....sementara tu boleh la ke blog mama untuk update terkini keluarga kami... http://liwaniel.blogspot.com :-D View this Fotopage entry
Adriana Amani
Latest entry:Sayang Kakak & Adik
Sebenarnya x tahu nak buat aper semlm so dah pegang camera start la amik pic anak2.... nana yg sibuk nak amik pic ngan Aqeel...ok la ... 2... 2 pun nak posing ... w/pun anak2 still x sihat... d/org beri kerjasama yg baik.. (cheh.. ckp ala2 photographer la plak...).. so meh layan the best shot from mama d/org ni...photographer anak2.... Nana yg posing nak sayang adik.... tp berlakon jer lebih.... sbb nak interframe dlm gambo... Adriana dgn baju kelwarnya... Aqeel skang ni dah pandai tanggal mitten ... View this Fotopage entry
At chalet
Nasrun bt Hasenan
Latest entry:unforgettable trip to mecca, medina n jordan wif mama n abah!!
View this Fotopage entry
siti nasrina
Latest entry:tokyo 2007
ehem2, gambar ni plak diambil masa gi tokyo dengan my mum masa selepas grad kat akita.well, haritu ipload tak habeh, tak sangka banyak jugakla gambar dia.hehe. tapi itu lah, rasa puas biler dah upload sumer. err..ni sebenarnyer banyak lagi tak upload, ader gambar masa gi disney sea etc lagi, nanti kene korek mana hala ntah dia ader cd tu. anyway, memang aper yang korang nampak, itulah ceritanya. happy viewing! View this Fotopage entry
gaya koboi!
Hasenan Nordin
View this Fotopage latest entry
Zek Bajang Daniel
Latest entry:Change in heart
Hi people...I decided to move all my things into another venue. So do visit me at http://zaraingermany.blogspot.com. All my photos will be there..so don't worry! See you there! View this Fotopage entry
Haryani Hasenan
View this Fotopage latest entry
abc def
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016