By: Nurun Najmee Hasenan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 18-Dec-2008 02:37 Email | Share | Bookmark
FAHIM TURNS TWO!

1st day raya haji, masih labuh seluar tu
bersantai seketika
 
kat kedai perabot
Salam. Nak update sikit pasal Fahim dah masuk 2 tahun 7hb Dec yang lepas. Sehari sebelum raya haji. Hmm sekejap je mase berlalu. Saya xde buat majlis pun just belikan dia kek blueberry cheesecake. Memang dia suke sangat kek tu. Kebetulan abah dia dapat balik kejap je hari sabtu tu and lepas tu terus balik ke KL pada hari besday fahim ahad tu..kire x sempat pun beraya haji sekali. My hubby ade kursus kat Intan, bukit Qiara tu selama 6 bulan..so mmg jarang boleh balik. Raya Haji tu pun dia raya kat sana kira buat korban kat sana. Abah balik pun x sempat nak makan kek Fahim..hmm xpela mungkin tahun depan leh raikan sama2.

Okla ni gambar2 yang sempat snap guna HP je. Fahim tgh enjoy makan kek!

Fahim potong kek



Kek Fahim ( blueberry cheesecake)



Testing dulu ngan pisau



Enjoying the cake



Fahim like the cake!



Fahim nak lagi!




Gambar di bawah ni mase raya haji..hmm sedey Cik abang@Abah Fahim xde bersama..kononnya gambar ni tengah merindu la tu hehe



Fahim sekarang tersangatla nakal dan manja. Mungkin Abah dia jarang ada jadi selalu nak bermanja ngan mama. Banyak mengomel dan bercakap. Dah pandai macam2. Memangla penghibur hati kami sekeluarga! Okla stop sini dulu..Ntah bila nak update lagi x tahula hehe..minggu depan dah start sem baru jadi mmg sibukla ngan kelas n ngajar..apepun saya akan cubala cari waktu utk update nt..sekian dulu..wassalam.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net