By: Nurun Najmee Hasenan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 22-Oct-2008 02:25 Email | Share | Bookmark
I'm back!!

Hmm sedap gak kuih ni
 
Rimasla songkok ni..
Bersama MIL
 
Haa nak p mana tuu Fahim
Sup gear box menu trademark raya 1st
Macam mana nak guna ni?
Macam ni kot
Mama ajarla macam mana nk guna ni
Fahim suka amik gambar mcm mama gak!
Songkok pun dah lintang pukang
Fahim with uncles & aunties
Fahim with abah & uncles
Fahim, me and moyang Fahim
Eny and her children
Macho x?
Amacam?
Let's dance!
We are brothers
smile!
let's play!
Ultraman dyna!
Fahim dikelilingi aweks
my dear students
 
 
 
sronok fahim dpt tumpuan
 
same kalerla baju kita
xnak dukung mama!
ok kakak dukung kay
yea yea dah habis!
lum lagi!
Assalamualaikum semua..wow lamaaanya x update fpku ini.. 5 bulan! Fuhhh sure berhabuk punya!

Apa khabar kalian semua? Saya mintak maaf bebanyak kerna lama betul x join sini..Alasan yg biasa ialah bz memanjang tambahan pulak bila dah lama2 gini jadila penyakit 'M' tu. Sampaikan stat semester baru hingga sekarang nak habis sem baru ade mase hehe Lupa plak, x berkesempatan untuk saya mengucapkan salam aidilfitri buat rakan2 walaupun nak sampai ke hujung dah ni. Apepun masih belum terlewat..selamat hari raya & maaf zahir batin andai sepanjang saya di sini ade salah dan silap kot2 ada yg terasa, maafkan saya k.

Seronok tgk FP kawan2 lain begitu meriah dengan gambar2 raya. Cantik2 semua. So pendek kan cite, saya pun nak berkongsi sedikit gambar2 yg diambil semasa raya tahun ni. Tak banyak tapi bolehla buat tatapan kawan2 yg dah lama x "tgk' kami di sini

Gambar ini secara keseluruhan saya kumpul dan satukan utk menunjukkan suasana raya. Saya beraya di kg hubby di Raub kemudian raya ke3 baru balik klate. Pastu dalam gambar ni ade gambar student2 saya datang beraya pada 18 Okt lalu.



Ni plak gambar my twin ngan anaknya yg ke3 lahir pada bulan 8 lalu. Kira cucu perempuan yg first dalam family saya. Namanya Nurul Hasya bt Abdul Muhaimin



Ni plak gambar Fahim ngan cousin dia@ anak2 Eny. Mase ni diorang dah ready nak pergi raya kat surau kat kawasan perumahan ade buat jamuan raya.



Yang ni plak aksi2 Fahim mase raya. Buat yg dah lama x tgk Fahim..inilah rupanya yg terkini. Sangatlah nakai budaknya.



Oklah nampaknya itu sajalah buat kali ini. Sebenarnya banyak lagi gambar2 yg dah lama terperap dlm pc ni. InsyaAllah akan saya update di lain entry. Jumpa lagi!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net